Informace o pěstování dřevodníků a rostliňáků.
Pěstitelské forum, kalendář pěstování, bezplatná inzerce pěstitelských potřeb, aktuální zahradní veletrhy a výstavy, zajímavé botanické zahrady,
fotky, videa a programy ze světa pěstování.
Pěstování je in ! Tak pěstujte s námi .
Diskuzní fórum - vše o pěstování a zahradě

TIP: Vyzkoušej Pěstíkova průvodce!
Pěstík Ti pomůže s pěstováním od výsevu a s péčí.
2) Pěstík Ti bude posílat co dělat jak tvá rostlinka poroste!
Diskuze: Bylinky a léčivky
Co dělám špatně u pěstování dobromyslu
Datum: 11.07.2016 19:33:21, Vložil: HOST, IP:149.255.83.xxxDobrý den, prosím o radu. Nedávno jsem dostala dobromysl, s pěstováním bylinek nemám zkušenosti. Rostlinka mi šla celkem dobře, pěstuji ji v květináči. Pak jsem do zeminy přidala ke hnojení trochu organického hnojiva. Dnes jsem si všimla, že rostlinka je povadlá a listy začinají schnout. Hlína je mokrá a s obalu jsem vylévala přebytečnou vodu. Prosím co dělám špatně? Neublížila jsem ji hnojivem?Moc děkuji za jakékoliv rady.
Míla
Datum: 12.07.2016 13:28:07, Vložil: Vitunka (2), IP:82.150.179.xxxJá mám zkušenost, že bylinkám v květináčích se trvale moc dobře nedaří... :( Vždy mi po čase záhadně uhynou, ať už je hnojím či nikoliv. Mohlo se stát, že hnojiva bylo moc. Může to být i nevhodnou velikostí květináče. Obecně co vím od tchýně, tak se jí docela dobře daří bylinkám v truhlíkách. ;)
Katka
Datum: 12.07.2016 18:10:47, Vložil: HOST, IP:149.255.83.xxxDěkuji za radu, ihned sázím do truhlíku. Jen se bojím, že už se mi nevzpamatuje, ale alespoň už vím že do květináče bylinky nebudu sázet.
Míla
Datum: 13.07.2016 10:32:22, Vložil: HOST, IP:82.150.179.xxxTo se někdy bohužel stane... držím pěsti! ;-) Každopádně více místa a živin bylinkám vždy určitě prospějě. Krásný den!
Katka
Reakce na příspěvek
© Pěstování.in 2010-2013, email.: moderni (zavinac) pestovani.in,
RSS: