Informace o pěstování dřevodníků a rostliňáků.
Pěstitelské forum, kalendář pěstování, bezplatná inzerce pěstitelských potřeb, aktuální zahradní veletrhy a výstavy, zajímavé botanické zahrady,
fotky, videa a programy ze světa pěstování.
Pěstování je in ! Tak pěstujte s námi .
Diskuzní fórum - vše o pěstování a zahradě

TIP: Vyzkoušej Pěstíkova průvodce!
Pěstík Ti pomůže s pěstováním od výsevu a s péčí.
2) Pěstík Ti bude posílat co dělat jak tvá rostlinka poroste!
Diskuze: Zahradní nářadí a technika
Cannafest 2023
Datum: 13.11.2023 08:58:17, Vložil: HOST, IP:149.74.210.xxxVšem nadšencům pěstování a zahradničení uvnitř! Právě jsem se vrátil z Cannafest 2023 a nemohu se dočkat, až s vámi podělím o své objevy. Letos jsem objevil některé stroje a nástroje pro zahradu, které mě opravdu ohromily.
Tato výstava překonala veškerá očekávání a představila inovace, které určitě změní způsob, jakým pěstujeme. Výstava nebyla zajímavá pouze díky inovativním nástrojům a strojům pro zahradu, ale také díky úžasné škále hnojiv, která slibují, že naše plodiny dostanou novou úroveň životaschopnosti. Při procházení pavilonů jsem narazil na širokou škálu nových hnojiv. Od vyvážených formulací po specifické doplňky pro klíčové fáze růstu rostlin byla rozmanitost ohromující.
Hovořil jsem s odborníky, kteří sdíleli své znalosti o tom, jak optimalizovat výživu rostlin pro získání bohatších a kvalitnějších sklizní. Některé značky představily inovace v oblasti organických hnojiv, zdůrazňujíc důležitost udržitelného a ekologicky šetrného pěstování. Možnosti pro ekologicky smýšlející pěstitele byly pozoruhodné a ukazovaly, jak průmysl směřuje k odpovědnějším postupům. Jednou z věcí, která mě nadchla, byla výstava LED osvětlení pro pěstování v interiéru ve sklenících. Technologie postoupila o mnoho, a nabízené možnosti jsou ohromující. Od specifických spekter až po sofistikované řídící systémy - je tu hodně k objevování a přizpůsobení podle našich individuálních potřeb. A navíc, dostal jsem spoustu úžasných věcí zdarma! Mezi nimi i několik semen Rusia, na které se těším, že vyzkouším. Měl někdo další možnost navštívit výstavu letos?
Sdílejme své zážitky a objevy! Ať je tato sezóna pěstování plodná pro nás všechny! S netrpělivostí očekávám, že si přečtu vaše příběhy a dozvím se více o úžasných zážitcích, které každý z vás zažil na Cannafest 2023. Pokračujme ve společném pěstování!

Reakce na příspěvek
© Pěstování.in 2010-2013, email.: moderni (zavinac) pestovani.in,
RSS: